SE: VeM är Karsten Deppert?

Jag är en företagare, född i Tyskland, men har bott i Sverige större delen av mitt liv. Jag har studerad vid Lunds Universitet, där jag har en examen som bioteknikingenjör med inriktning livsmedel. Men egentligen har jag alltid brytt mig om människor. Sedan jag startade mitt första företag har mitt fokus varit på att få verksamheter och personer att utvecklas. 


Jag har sedan 2007 varit aktiv i att starta upp mer än 10 företag, där de flesta är en del i Everywhere Group. Tidigare kallades denna företagsgrupp för DepCo, men sedan 2017, i samband med 10-års milstolpen för mitt första företag, är namnet mindre knutet till mig.


Mina ledord är transparens, medmänsklighet, kunskap och att förbättra för framtiden. Utöver mina företag är jag aktiv i en rad olika styrelser, både bolag, föreningar och stiftelser. Jag är övertygat om att vi kan skapa bra saker i organisationer, men jag är inte rädd för att utmana hur vi gör saker idag, för att hitta mer effektiva och bättre sätt att göra saker på.

EN: Who is Karsten Deppert?

I am an entrepreneur, born in Berlin, Germany, but living most of my life in southern Sweden. My background is in biotech, having a B. Sc. in food chemistry, but my focus has been on people and management. Since i founded my first company in 2007 I have been active in launching over 10 different companies. 


My ambition is to be an transparent and humane leader as possible. I like challenging status quo and finding new ways how to solve hard problems - often problems connected with organizational structures or on a society level. My focus is in improving the world as much as I can, given my limitations and circumstances.