UTbildningar och morgondagens kompetens

Ett av de saker som är viktiga för oss på Everywhere Group är utbildning, kunskap och kompetens. Flera av bolagen håller därför i egna utbildningar, eller förser omvärlden med morgondagens kompetens. Detta är inom en rad olika branscher och yrken. 


Utbildningarna ändras från tid till tid, men här är en inblick i utbildningar eller kompetensbehov som verksamheter inom Everywhere Group erbjuder.

Några utbildningar hos oss

Content marketing och skribentkurser

Med Contentor håller vi kurser inom Content Marketing och skriva texter för nätet. Dessa kurser är antingen mot företag eller privatpersoner. Målbilden är att lära ut de senaste trenderna och hjälpa företag kommunicera bättre och effektivare.


Front-end programmeringskurs

Inom Social Business Lab erbjuder vi en rad olika program och kurser inom programmering. Den största vi har är en 20-veckors kurs inom front end utveckling. Denna görs ihop med Komvux.


Online marknadsföring och hemsidor

Med Campus Webbyrå håller vi öppna tillfällen och specialworkshops för att lära sig om morgondagens digitala marknadsföring. De gäller både sociala medier, så väl som SEO, SEM och andra viktiga digitala kanaler.


Starta e-handel

Med E-commerce Park of Sweden har vi två insatser för att lära personer om e-handel. Detta ena är e-handelsskolan, som är en serie kvällsseminarier för att komma igång med e-handel. Det andra är vårt inkubatorsprogram för e-handel, som hjälper etablerade men unga e-handlare att utvecklas och ta sig till nästa nivå.


Baristakurser

Dessa kaffekurser från Scandinavian School of Coffee ges antingen som helg- eller veckokurs, med fokus på att vara yrkesförberedande för baristabranschen. Målsättningen är att ge personer utan någon som helst förkunskap möjlighet att börja jobba som barista och inom cafébranchen, direkt efter avklarad kurs. 


Entreprenörskolan

Vi har hjälpt kommuner runt om i Skåne att genomföra kvällskurser med fokus på att hjälpa nya företagare komma igång. Dessa är med fokus på praktiska tips och insikter som är viktiga att ta del av under sina första år som företagare.